مواد لازم :
پيازنازک تکه شده 1 عدد
سير خرد شده 3 حبه متوسط
فلفل تند تازه 1-2 قاشق چايخوري
گشنيز آسيا شده 2 قاشق چايخوري
خردل خشک 1 قاشق غذاخوري
آب مرغ با سبزيجات 5 فنجان و 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو تازه 2 قاشق غذا خوري
سيب زميني قرمز خردشده 2 عدد متوسط
گوجه فرنگي خرد شده 1 عدد متوسط
کلم پيچ يا کلم برگ خرد شده به صورت نازک 3 فنجان
نمک و فلفل سياه به ميزان مقدار کافي
طرز تهيه :
يک قاشق غذاخوري آب مرغ را گرم کنيد پياز را روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد سپس سيروفلفل تند را به آن اضافه کنيد و يک دقيقه تفت دهيد بعد خردل و گشنيز بريزيد سپس آب مرغ باقي مانده و ديگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنيد حدود20 دقيقه با حرارت متوسط بجوشانيد پوست
گوجه ها را در آخر کلم بريزيد تا 5 دقيقه بپزد با نمک و فلفل سياه آن را طعم دار کنيد.
منبع : seemorgh.com